A Mi történetünk

Történetünk egészen a családunkra és a gyerekkorunkra vezethető vissza. Mindkettőnk édesapja vendéglátásban dolgozott és az is a közös bennünk, hogy nekik köszönhetően kerültünk ennek a csodás szakmának a vérkeringésébe. Mikor elkezdtünk rendezvényeken dolgozni, egyikünk sem a csúcson próbálta ki magát előszőr. Végigjártuk és megtapasztaltuk az összes munkafolyamatot. Ezt azért is tartjuk fontosnak, mert nem várhatunk el bárkitől bármit, ameddig nem tudjuk mivel jár az a tevékenység.

Sok át nem aludt éjszaka, kemény munka tanított meg minket arra, mi a hozadéka pontosan ennek a hivatásnak. Egy cégnél ismertük meg egymást 8 évvel ezelőtt. Már akkor is láttuk, hogy azonos az értékrendünk, egymásban felfedeztük azokat a tulajdonságokat és értékeket, amelyeknek köszönhetően tudtuk, ha együtt dolgozunk, ott probléma nem lehet, hiszen maximálisan megbízhatunk a másikban.

Hisszük, hogy a szakmai alázat és az emberek tisztelete meglátszik a munkánkon.

Cégünk megalapításakor azzal a misszióval indultunk el, hogy szeretnénk megmutatni kicsit a lelkünket és úgy dolgozni, hogy közben azt nem munkaként, hanem szenvedélyünkként éljük meg. Minden megbízásra úgy tekintünk, mint amikor a művész az alkotásán dolgozik. Ahogyan egy festményt sem lehet kétszer egyformára festeni, úgy minden rendezvénynek is megvan a maga különlegessége más és más tekintetben. Rengeteg projektben vehettünk részt az elmúlt évek során, számos konferencia sikeres lebonyolításába és nemzetközi fesztiválok munkafolyamatába láthattunk bele. Esküvőkbe, családi napokba, vacsorákba csempészhettük bele azt, ami nekünk is a hitvallásunk.

Mindketten nagyon szeretünk adni szívvel-lélekkel, aki pedig szeretné megtapasztalni ezt az élményt, keressen minket bizalommal!


Petra & Dávid    

LépjEN kapcsolatba velünk

Töltse ki az adatait, keressen minket bizalommal!

Az üzenet elküldésével tudomásul veszem, hogy a Szolgáltató megadott személyes adataimat kezelni fogja az üzenet megválaszolása érdekében. Kijelentem, hogy az üzenet elküldését megelőzően elolvastam és megértettem az adataim kezelésére vonatkozó tájékoztatást.
Sikeresen elküldted az üzenetet!
Hiba történt az űrlap elküldésekor. Kérjük frissítsd az oldalt és próbáld újra!