Esküvőszervezés

Esküvőket szervezünk szeretettel és odaadással. Prémium szolgáltató csapatunkkal mindennap azon dolgozunk, hogy ha egy jegyespár megtisztel minket a bizalmával, akkor a lehető legtökéletesebb és legkomplexebb élményt nyújthassuk.

Személyesség

Arra törekszünk, hogy minél személyesebb szolgáltatást nyújthassunk. Már az első konzultáció során felmérjük az ügyfél igényeit.

Kihívás

Szeretjük a kihívásokat, így minél inkább arra törekszünk, hogy a felmért igényeknek megfelelően, az elképzeléshez legközelebb álló terv valósulhasson meg.

Alázat

Számunkra minden munkafolyamat ugyanolyan fontos. Elhivatottan és szakmai alázattal állunk hozzá minden feladathoz, ügyfeleink érdekeit nézve.

Megbízhatóság

Soha nem az egyszerűségre, hanem a különlegességre törekszünk. Minden munkát úgy végzünk el, mintha saját ügyeinkben járnánk el.

Mikor van szükségem esküvőszervezőre?

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, egy esküvő megszervezése nem nehéz, hiszen a legtöbben megbirkóznak vele életük során.

Ugyanakkor napjainkra olyan sok lehetőség tárul elénk, hogy elképesztően nehéz pontosan felmérni, mire is van konkrétan szükségünk.

Egy esküvőszervező segít megtalálni a pár személyiségéhez leginkább illeszkedő pontos elképzelést és annak megvalósítását. Munkánk és otthoni teendőink mellett rengeteg terhet vesz le a vállunkról és segít dönteni a nehéz helyzetekben legyen az akár csak a tökéletes frizura, smink vagy a tökéletes helyszín.

Hogyan zajlik a folyamat?

Az első konzultáció után felmérve az elképzeléseket és lehetőségeket a megfelelő szakértelemmel ismertetjük az ifjú pár számára portfoliónk kínálatát, természetesen minél inkább az ő személyiségükhöz igazítva.

A fontos döntések után egészen a dátumig sem engedjük el kezüket és az összes folyamatot végigkísérjük.

Az árak pedig minden esetben tartalmazzák a lebonyolítást, hiszen hitvallásunk, hogy a projekt elejétől a végéig lelkiismeretesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tanácsadás

Ha az ifjú pár úgy érzi, nem biztos abban, hogy pontosan mire van szüksége, akkor is kereshet minket bizalommal, hiszen óradíjas tanácsadásra szintén van lehetőség, ahol világossá válhat számára, hogy a szolgáltatásaink közül mit szeretne igénybe venni.

LépjEN kapcsolatba velünk

Töltse ki az adatait, keressen minket bizalommal!

Az üzenet elküldésével tudomásul veszem, hogy a Szolgáltató megadott személyes adataimat kezelni fogja az üzenet megválaszolása érdekében. Kijelentem, hogy az üzenet elküldését megelőzően elolvastam és megértettem az adataim kezelésére vonatkozó tájékoztatást.
Sikeresen elküldted az üzenetet!
Hiba történt az űrlap elküldésekor. Kérjük frissítsd az oldalt és próbáld újra!