lauris event logo

Rendezvényszervezés

Egy rendezvény megszervezése összetett és bonyolult folyamat. Mi minden kérdésére megadjuk a választ és mindent megteszünk azért, hogy nagyot álmodva csodát teremtsünk az egyedi elképzelésekhez igazodva.

Személyesség

Arra törekszünk, hogy minél személyesebb szolgáltatást nyújthassunk. Már az első konzultáció során felmérjük az ügyfél igényeit.

Kihívás

Szeretjük a kihívásokat, így minél inkább arra törekszünk, hogy a felmért igényeknek megfelelően, az elképzeléshez legközelebb álló terv valósulhasson meg.

Alázat

Számunkra minden munkafolyamat ugyanolyan fontos. Elhivatottan és szakmai alázattal állunk hozzá minden feladathoz, ügyfeleink érdekeit nézve.

Megbízhatóság

Soha nem az egyszerűségre, hanem a különlegességre törekszünk. Minden munkát úgy végzünk el, mintha saját ügyeinkben járnánk el.

Szolgáltatások

CATERING

A vendéglátás egyik kulcsfontosságú momentuma a felszolgált ételek és italok minősége, továbbá a szervírozás. Számunkra viszont legalább ennyire fontos a kreativitás és a megfelelő körülmények megteremtése is, éppen ezért örülünk, ha a teljes körű lebonyolítást Mi végezhetjük.

Ha különleges megoldásokat és meglepően érdekes ízeket szeretne, nyugodtan bízza ránk!

Céges események

Egy munkahely szíve-lelke és az ott dolgozók összetartása függ attól, milyen programokon vesznek részt. Mikor megvalósítunk egy-egy ilyen projektet, számunkra is öröm látni,hogy hogyan válik két kolléga az általunk létrehozott élmény hatására csapattá.

Családi összejövetelek

Amikor elérkezik egy nagy pillanat bármelyikünk életében, fontos, hogy meg tudjuk élni azok minden szépségét. Ha minket választ családi összejövetelükre, levesszük a válláról mind a szervezés, mind az aznapi lebonyolítás terhét. Önnek nincs más dolga, mint élvezni az eseményt.

Állófogadások

Az állófogadások varázsa abban rejlik, hogy sokkal kevésbé kötöttebb, mint az ültetett fogadás. Az ételek és italok büféasztalon kerülnek felszolgálásra. Olyan eseményekhez ajánljuk, ahol a kapcsolatépítés és a beszélgetés résztvevők között kiemelt fontosságú.

Esküvők

Cégünk másik fő profilja az esküvőszervezés és lebonyolítás, ha szolgáltatásaink közül eziránt érdeklődik, kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot.

Sajtótájékoztatók

Hétköznapjaink rohanó világában a hiteles tájékoztatás létfontosságú. Hogy ez milyen körülmények között valósul meg, számunkra fontos. Épp ezért, ha ügyfeleink szeretnék ránk bízni egy ilyen jelentős esemény még felhőtlenebbé tételét, szervezését vagy vendéglátását, keressen minket bizalommal.

Konferenciák

Amikor kikerülünk munkahelyünk monotonitásából és konferencián töltjük egy napunkat, kulcsfontosságú a minőségi vendéglátás. Kávészünetekkel, szendvicsebédekkel vagy akár meleg ételekkel és finom italokkal teheti színesebbé és élvezetesebbé ezeket a szakmai napokat.

Fesztiválok

Mind gasztro, mind könnyűzenei fesztiválokon bizonyítottuk már az évek során tudásunkat és bármilyen megoldás megvalósítását lehetővé tudjuk tenni.

Családi napok

Cégünk lelkülete és szellemisége számára a családi napok megszervezése és lebonyolítása végtelen öröm, hiszen egy ilyen esemény megvalósításakor a dolgozók és családtagjaik  számos izgalmas és változatos pillanat részesei lehetnek és kovácsolódhatnak még összetartóbb egységgé.

LépjEN kapcsolatba velünk

Töltse ki az adatait, keressen minket bizalommal!

Az üzenet elküldésével tudomásul veszem, hogy a Szolgáltató megadott személyes adataimat kezelni fogja az üzenet megválaszolása érdekében. Kijelentem, hogy az üzenet elküldését megelőzően elolvastam és megértettem az adataim kezelésére vonatkozó tájékoztatást.
Sikeresen elküldted az üzenetet!
Hiba történt az űrlap elküldésekor. Kérjük frissítsd az oldalt és próbáld újra!